Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Ono je bohužel staletími prověřeno, že demokracie je asi zatím to nejlepší zřízení pro svobodu jednotlivce, ale také bohužel nejhorší zřízení pro obranu před zlem. Je to dáno veřejným míněním a nutností každého zastupitele bojovat o své voliče.

Já se jen obávám, že v současné EU dochází ke změně pozic a nad zastupitelem získává navrch eurobyrokrat. Samozřejmě, hraje se o statisíce dobře placených místeček naprosto neproduktivních bruselských úředníků a volič je vystrnaděn do pozadí.

Celý tento binec je dílem euroinženýrství, které chrlí ročně desetitisíce různých -logů, kteří sice mají VŠ vzdělání, ale mimo byrokratický aparát nebo neziskovky jsou naprosto nepoužitelní. Navíc tím bylo degradováno vysoké školství do pozice kuřecí farmy Agrofertu a dnešní bakalář stěží dosahuje úroveň vzdělání dřívějšího středoškoláka.

2 0
možnosti
VK

Taky nechápu,proč nebyl v Belgii nejpozději ve středu vyhlášen výjimečný stav s okamžitým uzavřením hranic,s policejními raziemi ve dne i v noví a s pozavíráním všech podezřelých.To by mi pro začátek úplně stačilo.Tahle naprostá nečinnost a odevzdanost osudu mě šokuje.

3 0
možnosti
Foto

Souhlas, jen s tou Mekkou to asi nevyjde. Když se podíváte, na čí území leží, a čí je ta země spojencem...

4 0
možnosti
JH

J34a68n 13H54l49e49d38í86k

24. 3. 2016 16:30

TO VÍ KAŽDÝ PRŮMĚRNÝ OBČAN, ALE TOMU PŘEDCHÁZELO ZRUŠENÍ ARMÁDY, LIKVIDACE HRANIČNÍHO PLOTU S PROUDEM A MINAMI, mohly se uvolnit zákonné přechody, výchova dorostenců k lásce k vlasti je považována za stařecké extempore. Realisté tvrdí, že Evropa je ztracená, že postupně Evropu ovládnou muslímští teroristé, kteří barbarsky ztrestají lenošné muže, ženy zotročí a dětem vtlučou do hlavy korán a arabštinu. Úplně všechno kolem vůkol to potvrzuje.

5 0
možnosti
Foto

I33v96a45n 57M91a73r58e84k

24. 3. 2016 16:11

Naprostý souhlas R^ [>-]

5 0
možnosti
JH

J59a16n 72H47l63e14d66í78k

24. 3. 2016 16:34

křesťanské zdráhání použít zbraní - je totálně kontraproduktivní..

5 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.