Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

Tak Tomáš Halík je programově proti Česku? Kam na to chodíš?

:-)

0 0
možnosti
JP

J30o25s42e44f 81P11o16t23r

21. 2. 2016 1:50

Pan Halík !je! intelektuální, ale také, a to hlavně, morální autoritou. Lidský rod je jedinečný bez ohledu na jeho kulturní různorodost. Právěže v této kulturní různorodosti spočívá klíč v přežívání kultur.

Jsme jako lidé povinni pomáhat druhým lidem i z jiných kulturních oblastí, ovšemže s přesvědčením, že naše kultura jim pomůže a zároveň jim dá na srozumění, že by ji měli akceptovat.

Co je v současné době těžko proveditelné, protože naše kultura, evropská kultura je dekadentní, proti lidské přirozenosti, založená na primitivním materialismu, nakupovat, onanovat, nenávidět se v rámci rodin, nenávidět se v zaměstnání, nenávidět cizí, bát se o svůj píseček v účtu v bance.

Jen to pan Halík přibližuje české společnosti, to ovšem nechápe vo co go.

1 1
možnosti

Halík, nepovedená to parodie na intelektuální autoritu, napomáhá islámskému fundamentalismu jenom naoko - ve skutečnosti mu poskytuje medvědí službu :-)

1 1
možnosti
TB

Za blog děkuji. Hovoří mi z duše. Osobně jsem neměl na live poslech - četl jsem pouze přepis jeho slov. Silné kafé. Nebýt uvedeno jméno hosta, odhadoval bych to na nějakého extrémistu či náboženského fanatika...

4 1
možnosti
MN

Skvělý článek, skvělá analýza... princip sebeobětování - hmm, ano to je ono.

6 1
možnosti
Foto

Pan Halík není žádnou intelektuální autoritou. Pan Halík byl jakousi rádoby "intelektuální autoritou" skupinově udělán a postupem doby se stal zoufalou karikaturou sebe sama.

V přítomnosti pana Halíka je záhodno (samozřejmě s nadsázkou) "mluvit pouze šeptem, na nic se neptat a každé jeho slovo přijímat jako Slovo Boží".

Tolik mouder a pravdy a lásky, kolik kolem sebe šíří, totiž obyčejní smrtelníci nejsou vůbec schopni pojmout, natož pochopit. Proto, pokud pan Halík hovoří v televizi, raději a v zájmu vlastní sebezáchovy přepínám na jiný program.

Za článek karma! R^

16 1
možnosti
PK

napsal jste to přesně tak jak to cítím i já R^...

a taky když ho zahlídnu v TV tak okamžitě přepínám abych nenadával a nerozšiřoval tak slovník svejch dětí ... :-)

3 1
možnosti
FB

Panebože :D Ale líbit se to asi bude...

1 1
možnosti
JL

A táhnou národy Evropou, před nimi zahrady, za nimi poušť.

Sybila - Královna ze Sáby, 1000 tet před Kristem.

Sybila předpověděla, že Satan bude po Kristovi zakládat falešná náboženství prostřednictvím falešných proroků. Jeho služebníci budou pronikat do pravé církve s cílem ji zdiskreditovat, rozložit a zesměšnit.

Přišla doba,kdy je nutné být na pozoru především před "elitami".

Pan Halík hraje s falešnými kartami, které mu podstrčil sám "S". Dnes jsem četl, že je zděšen z naší společnosti, stačí prý místo Židů dosadit muslimy a jsme v Evropě 1938. Proto, že víme, že pan Halík není hlupák, musí být nebezpečný manipulátor. Muslimy můžeme dosadit pouze místo nacistů. Proto také Židé houfně opouštějí Evropu, především Francii. Vyměnit Židy za muslimy - to není dobrý počin. Žádný panovník by to neudělal. Jen politická zrůda.

Xenofobie je naprosto zdravá součást pudu sebezáchovy. Na rozdíl od naivity, či nebezpečné xenofilie, kterou se vyznačují naše neziskovky. Je to docela vážná nemoc, která svou oběť velmi ohrožuje. Takto postižení staří lidé naletí sladkým slibům, otevřou dveře... My xenofobové je pošlem do ři.. nebo zavoláme policii. To se Halíkovi nelíbi. Má s námi plány "S".

10 1
možnosti

A příště jistě budeš pokračovat, že Halík a František jsou zednáři, že?

0 0
možnosti
RT

Velmi dobře napsáno. Islamofil Halík neustále útočí a očerňuje všechny ty, co nesouhlasí s jeho pohledem na islám.A je nesmírně útočný.

10 1
možnosti
JV

J78i12ř21í 57V67a63c53a

19. 2. 2016 18:02

Než tohle začal říkat Halík, tak to dříve prohlásil Dalajláma. Odtud vítr fouká.

P.S. Dalajláma je podle vlastních slov přesvědčeným marxistou.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS