Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jj, a naši "investigativci" jsou potichu jako pěny. Ne že bych něco očekával od ČT, ta byla, zdá se, jen jedním z organizovaných účastníků toho divadelního kusu, ale ostatní by něco málo mohli. Vždyť ti odvážní, asertivní redaktoři jdou vždy tak tvrdě za věcí. Stopadesátkrát jsme už viděli jak šmejdi prodali babičce hrnce za 20k a stopadesátkrát to ještě uvidíme. Zrovna dnes jsem shlédnul jak pani protelefonovala 10k Kč aby vyhrála 1k a nakonec nedostala nic. Takže, zapomeňte.

3 0
možnosti
Foto

P10e45t39r 16H75a57n33n17i17g

10. 2. 2016 21:31

Zajímalo by mne, zda lidé opět houfně věří televizi a novinám jako kdysi, nebo zda přece jenom tato fakta se k nim nějak dostanou. Obávám se, že nikoliv a všichni, kdo se budou snažit věci pravdivě pojmenovat budou ti nepohodlní, kteří berou klid na práci a volby dopadnou jako vždy. Stále v podstatě ti samí (tentokrát zahalení do Starostů a nezávislých) a jedna nově opoziční strana, asi SPD, která opět nic nezmůže a po úspěchu se rozpadne stylem Věci veřejné či Úsvit.

1 0
možnosti
LS

L75i16b78o63r 74S79y90n27e77k

10. 2. 2016 19:19

Skvělý článek. R^R^

4 0
možnosti
JR

J94a41n 69R53á90ž

10. 2. 2016 19:14

Převzato bez souhlasu z http://www.viditelny-macek.cz (věřím, že se pan doktor zlobit nebude)

Nakonec, viděli jsme to na záznamu všichni, ale tady je jedno svědectví přímo z místa od Jany Habustové:

"Víte, my tam v tu chvíli byli. A „náhodou“ tam byl připraven kameraman ČT24 s těžkou kamerou, se kterou by si jen tak na vycházku nevyšel. „Náhodou“ tam stáli připraveni oni extrémisté – klidně stáli, bez masek, bez řevu, beze snahy pokračovat někam na demonstraci. Prostě jen tak stáli a čekali, až k nim dovede pán v hnědé bundě dav anarchistů, pak se otočili, nasadili si masky a disciplinovaně podle pokynů pána naznačovali útoky proti anarchistům. Zkuste si pomalu pustit záznam. Inkriminované dveře se otevřou 3x, z toho 2x z nich vyjde člověk s maskou (vždycky s jinou). Potřetí zůstává člověk s maskou ve dveřích, zvedá ruce a signalizuje stříškou „time out“ směrem k policistům (kteří klidně stojí zády k davu anarchistů) nebo přímo k anarchistům? Dav se na chvíli uklidní a pak znovu dráždění a řev. Zmíněná rohožka letí první od anarchistů, stejně údajná dlažební kostka, která po dopadu nevydá žádný zvuk a kterou si „extrémista“ rychle strčí do kapsy. Mrkněte na kostky na dlažbě ulice. Jsou zcela jiné, větší, podlouhlé. I další letící „kostku“ chytá policista ve vzduchu a ta opět mizí. Ozývají se dělobuchy a já se tisknu za auta. Moje kamarádka ovšem pilně sleduje a tvrdí, že dělobuchy nešly od žádné z bojujících stran, ale zboku. Policisté s motorkami celou akci klidně sledují a vůbec se nesnaží zasáhnout. Jeden z nich se otáčí od kamer a směje se. Nechápu, proč se žádný policista – zejména ten v bundě – ani nepokusil napomenout „extrémisty“, že nesmějí mít podle zákona na tvářích masky. "

Osobně si myslím, že při tomto sehraném divadle neměla téct krev – proto ty napodobeniny dlažebních kostek, ohýbající se tyče z umělé hmoty, rohožka a rozhořčené vyjádření pána v bundě, že žádné kameny od „extrémistů“ nelétaly.

12 0
možnosti
MD

Moc dobry clanek.

JAKEHO NEJSOU NOVINARI SCHOPNI NAPSAT A OTISKNOUT.

3 0
možnosti
ZJ

Putinovi agenti rozvracejí republiku.

Celý děj byl ve skutečnosti jednoduchý. Jihomoravský turista středního věku, oblečený v hnědé bundě zabloudil v Praze. A tak je pouze vyptával na cestu do Teplic. Zamaskovaných, nezamaskovaných i pomáhajících a chránicích.

A štváči z toho udělají aféru.

Halík (nebo PEHE) na Hrad! Jsou schválení Schapirem.

4 0
možnosti
Foto

Ano, už zase musíme umět číst mezi řádky, už zase musíme říkat svým dětem pravdu jen doma, místo toho, aby se ji učily ve škole, už zase se musíme ohlížet přes rameno, koho mám za sebou, když říkáme nahlas svůj názor, už zase nejsme svobodní. A tak mě napadá - byli jsme vůbec někdy...?

24 0
možnosti
Foto

I32v38a38n 86M38a48r12e49k

10. 2. 2016 18:25

Spíš p.Kroupo uvažuji o tom , k čemu vlastné byla dobrá ta éra od r.1989 do nynějška, když jsme se ocitli ve stejném srabu jako tehdy ? Rv

2 0
možnosti
LN

..přihodím polínko.....jakýsi Cemper (mimochodem člověk...kterému magistrát povolil pořádání 15 (slovy patnáct) demonstrací v okolí hradčenského náměstí v době kdy tam mělo demonstraci BPI...napsla ve svémblogu dne 06.02.15 doslova toto..."Skupinka asi 20 zakuklenců se pak pokusila napadnout s tyčemi a kameny v ruce antifašistickou demonstraci. Když se jim to nepadařilo, šli si účty vyřít do Autonomního centra Klinika." konec citátu....

..jak věděl že jsou ti samí....???

...jak hluboká je možná spolupráce PČR s takovýmito figurami....???

jo ještě ten jeho blog http://cemper.blog.idnes.cz/c/494256/pevnost-evropa-napadani-redaktora-napadeni-autonomniho-centra-i-strileni-plynovkou.html

33 0
možnosti
Foto

Ano, pane kolego, povolit 15 demonstrací jednomu člověku byl buď naprostý diletantismus nebo prostě záměr.

Ovšem prohlášení o tom, že někdo na někoho útočil a byl to přesně ten "Pepík od sousedů" jsou tak běžná, že bych se s tím vůbec nezabýval.

Jen si vezměte tzv. ukrajinskou krizi. Kolik věcí, kolik popisů dění tam je pravdivých, kolik vymyšlených a kolik přikrášlených?

Vy jste se také jednou "vytáhl" s těmi kamiony, vracejícími se do Ruska. Myslím, že doteď není žádný důkaz toho, že z Ukrajiny vezly nějaké citlivé technologie?

A i kdyby někdy někdo něco takového vezl, tak to nepoveze stylem "s bubnem na zajíce" a poveze to zcela v tichosti, za tmy v nenápadném nákladním voze.

4 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.