Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždyť přece, komu se v EU nelíbí, se může odstěhovat někam jinam. Možností je spousta.

0 1
možnosti

Samozřejmě, čím dřív, tím líp. Tenhle socialistický spolek se může líbit tak akorát vyžírkům napojeným na absurdní přerozdělování.

Článek je moc dobrýR^

3 3
možnosti

komunista nadává na socialismus. Svět se v zadel obrací.;-D

2 0
možnosti
Foto

Jen nám zkuste nastínit, co by bylo, když EU opustím. A prosím do detailu.

Kdo v EU být nechce, může si na obydlí pověsit ceduli: "Tento objekt není členem EU" (Případně i není členem NATO).

A pak už zbývá jen důsledně dodržovat, že co pochází z EU, to nebudu kupovat. Naopak si přes internet můžete objednávat zboží z obchodních domů GUM a Berjozka. A kdyby ve vašem okolí byla náhodou lavička postavená z dotace EU, tak ne abyste si na ní někdo sedl! Hezky demonstrativně vedle na holou zem.

Samozřejmě nezmiňuji možnost vystěhovat se do nějakého státu, který není členem EU. Doporučuji RF, KLDR nebo Venezuelu. Do Švýcar to nezkoušejte, na to nemáte.

A pan Mach, placený v eurech, ten nevadí? Divný to předseda!

;-DRv

3 3
možnosti

Nojo, ale co kdyz mate v obci sberny dum postaveny z penez EU? budete pak s tim svinstvem objizdet republiku az narazite na nejaky, ktery z tech penez EU postaven nebyl, nebo to svinstvo vysypete nekde na ulici? A treba v Brudku u Vserub, nebudete chodit po chodniku a jezdit po silnici?

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím. EU je jednoznačné zlo. R^

5 2
možnosti

J31a87n 45R89á39ž

12. 11. 2015 19:01

EU je v situaci člověka, který nemůže dýchat,  bojí se ale , že má rakovinu, a tak se nejde léčit, aby mu jeho obavy doktoři  nepotvrdili. A tak s razantní léčbou otálí, až na ni bude pozdě a zemře.

První odhalený nádor, Řecko, se v Bruselu  báli operovat i kdyz nebyl pro organismus zhoubný, ale oslabený  organismus EU dnes atakuje zhoubná nemoc, migranti, která rychle metastázuje a myslim si, že zhouba pokračuje tak ryvhle, že se EU už vyléčit nedá.

2 2
možnosti

P44e68t53r 97K10a69p17l55a66n

12. 11. 2015 18:35

Každý spolek, který nutí své členy k tomu, aby jednali proti svým zájmům, se zákonitě musí rozpadnout. Sovětský svaz také místo na věčné časy vydržel jen omezenou dobu. Myslím, že dny existence spolku, zvaného Evropská unie jsou už také sečteny.

6 2
možnosti

Národní stát má všechny neduhy EU. Taky nutí jednotlivé regiony a občany, aby se podřídili rozhodnutím, se kterým nesouhlasí. Rozpustilé ČR?

5 2
možnosti

Jednoznacne dobry clanek ktery vidi veci takove jake jsou. Karma.

4 5
možnosti

Spíš jak je vidí Dvořáček.

6 0
možnosti

J43i82r90i 28V63r58a34b95e89c

12. 11. 2015 17:49

To jsou vsechno typicke bolsanske vyzirky .Ke korytu ,kdyz se dava ,ale jak jde o pozadavky a povinosti , zmizet,vystoupit.To zname od komunistu.Ovsem EU si po nich vubec nezaplace!!

6 1
možnosti

Při zachování všech mezinárodně-právních formalit je nejzazší lhůta k vyvázání se z EU od podání odstoupení od Lisabonské smlouvy dva roky.

Od smlouvy o společném hospodářském prostoru bych neodstupoval. A třetí základní smlouva o Schengenském prostoru už je mrtvá sama od sebe, o tom snad nikdo nepochybuje.

3 5
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.