Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36a92n 51J76e63n77i85c

13. 10. 2015 19:55

Tohle je jak science fiction... Člověk, který by se měl zodpovídat voličům je žene do záhuby...

Jenomže jak přesvědčit věšinu lidí, aby už těmto grázlům nedali hlas?

Možná to bude znít zle, ale když se podívám na Marksovou a teď Jourovou, tak mám pocit, že v politice jsou jen všehoschopné feministky. Ženy, které jsou slušné se v politice vůbec neprosadí nebo tam raději ani nejdou.

Z toho, co jsem slyšel o feministkách v USA, tak ty jdou bez ostychu přes mrtvoly. Když se jim přimotá chlap do cesty, tak nemá šanci se ubránit...

0 0
možnosti
Foto

No, tak se vratime do doby pred listopadem '89 a budeme zase vsechno krasne schovavat do jinotaju a neprimo souvisejicich narazek, neni to idealni, ale i to ma sve kouzlo a my v tom mame 40 letou tradici.

0 0
možnosti

J38a85n 50D28v34o48ř96á80k

7. 10. 2015 10:26

Nejhorší na tom je, že až se v naší zemi jednou už nebude dát bydlet, tak se tihle šmejdi seberou i s celou rodinou, odjedou třeba do Kanady a v klidu královsky dožijí z naspořených zdrojů zaplacených daňovými poplatníky. A třeba ještě budou drze psát paměti.

4 0
možnosti

Vždycky když teď někde vidím a slyším se k něčemu vyjadřovat Jourovou, tak si hned vzpomenu na ten okamžik z Formanova filmu Přelet nad kukaččím hnízdem, kdy v noci přivezli a uložili na lůžko Jacka Nicholsona, zcela bezvládného, bez známek kontaktu se světem.... indiánský náčelník, který si ho chvíli prohlížel, brzo uviděl velkou jizvu na hlavě a bylo mu jasné, že tenhle Randle P. McMurphy je po provedené lobotomii.

Nějak mi Jourová připadá stejně, jako po Bruselem provedené lobotomii.

5 0
možnosti

Tohle je horší než lobotomie. Tohle je výplach typu "Útulek mudrců" v albu Mozek (progress2 - 1984)

Randla prostě vypnuli uplně... ;-( Jí někdo vy...pláchnul vše špatné a doplnil jen "to dobré" Rv Pokud za tím není jen obyčejných 30 stříbrných.

1 0
možnosti

M66i96l59a49n 54R52a79d13e25k

6. 10. 2015 21:58

jo, jak je to v te basni, nejdriv prisli pro odborare, a ja nebyl odborar, tak jsem mlcel, pak prisli pro komunisty.........

3 0
možnosti
Foto

Jj, současný Bruselský neomarxismus má takové mocenské technické možnosti, o jakých si staří marxisté mohli nechat jenom zdát. Až doposud se ještě celkem zdráhali je v celém rozsahu využívat nebo se tak dělo jen skrytě, ale blíží se nejspíš doba "plného otevřeného nasazení".

15 0
možnosti

R^ Další poddajný služebník EU.

5 0
možnosti

Souhlas. R^ I když si nemyslím, že bude nějak jednoduché vymyslet software, který by byl schopen automatizovaně blokovat nežádoucí projevy na internetu. Mezi robotem na filtrování vulgárních slov a sofistikovaným softwarem na vyhodnocení kontextu je propastný rozdíl. Nehledě k tomu, že tvořiví diskutéři by v takovém případě dokázali závadné výrazy tak obkecat, že by zblbli jakýkoliv cenzorský program. Takže nakonec to asi stejně zůstane u stejné praxe, jako teď - na člověčích cenzorech. :-)

4 0
možnosti
Foto

K51a84r14e51l 44R96a63d79a

6. 10. 2015 18:53

Tak dobrovolných práskačů jsou mraky. Lze to pozorovat na FB i zde v diskuzích. Sluníčkáři přechází ve svých umravňovacích akcích, od zesměšňování a nadávek k těžšímu kalibru. Už se objevují i výhrůžky trestním oznámením.

8 0
možnosti

J31a50n 89R19á43ž

6. 10. 2015 16:31

Jourová  vypadala, když byla "jen" český ministr, na celkem rozumnou ženskou. Ale jak ji v Bruselu odmítli její první projev, jako málo pro evropský, tedy jako málo podporující trend Bruselu mít vše pod kontrolou, a hrozilo, ze nebude schválena, tak ji totálně zlomili. Stala se z ní jedna z těch bruselských  zrůd, které se rozhodli zničit svobodu a právo na vlastní názor u všech občanů Evropy.

Neuvěřitelné prebendy, které dostávají EU komisaři, zkorumpují každého.

Vygooglujte si, co odnášejí ty "prebendy" (miliónový plat, diety, reprefond, cestovné, ošatné, řidič s luxusním autem, apartament v Bruselu a Strasburgu a penze větší nez má prezident). Tomu se nedá odolat.

28 1
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.