Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokratickému vládci  jen málo záleží na tom, zda-li lidé, co imigrují do země, jsou povaleči či géniové, podprůměrně či nadprůměrně civilizovaní a produktivní. Ani ho moc netrápí rozdíl mezi dočasnými pracovníky (vlastníky pracovního povolení) a trvalými, majetek vlastnícími imigranty (naturalizovaní občané). Ve skutečnosti mohou být povaleči a neproduktivní lidé preferováni jako obyvatelé a občané, protože vytváří další tzv. „sociální problém“ a demokratickým vládcům se daří při existenci takových problémů. Navíc povaleči a podřadní lidé budou pravděpodobněji podporovat jeho rovnostářskou politiku, zatímco géniové a schopní lidé ne

http://www.mises.cz/clanky/o-svobodne-imigraci-a-nucene-integraci-2-2--1759.aspx

4 0
možnosti

Víte utíká ten, kdo na to má, sice nic neumí, ale mizí..Kde jsou všechny děti, ženy a staří lidé? Ti chasníci by se měli bránit doma...pracovat doma a ne bezcílně bloumat nebo snažit se vloupat....

5 0
možnosti

J43a36r79a 14R35a86n26k

30. 7. 2015 18:21

Definitivne souhlasim s vracenim, neudavanim azylu ilegalnim, ale v zachytnych taborech v sousednich zemich Syrie, sedi pres 3 milionu lidi uz 4 roky.

0 0
možnosti

Imigrace, imigrace, muslimove, imigrace, prijmout, altruismus, naivita, vnucovani, elity, jina kultura, kriminalita. Zaznelo v clanku nekde spojeni "valecny uprchlik"? Mozna jsem to jenom prehledl.

1 3
možnosti

Nevidím důvod, proč by váleční uprchlíci měli brát útokem například tunel pod La Manche.

7 0
možnosti

Já bych byl altaruistou, kdyby ten altruismus v tomto případě nebylo házení věcí do bezedné studny. Ale Afričanů přibývá a přibývá, my tady stovce tisíc poskytneme útočiště a mezitím jich v Africe milion přibude.

To doopravdy nemá řešení.

7 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.