Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vy sám kandidujete. Přeji Vám, abyste se do zatupitelstva dostal. Pak poznáte realitu.

0 0
možnosti
Foto

Mají v komunální politice místo ideje? Rozhodně. Politický program, který není respektován odspoda, dlouho nevydrží.

0 0
možnosti
VN

Ideje se z politiky obecně vytrácí všude na světě...nejde jen o ČR a komunální politiku..

0 0
možnosti
VN

Já již dávno nerozlišuji na obecní úrovni mezi levicí a pravicí...

Ono těch schopných lidí v komunální politice až tak moc není... Slušné pozice jsou tak starosta+náměstci od okresního města výše...níže je to spíše řehole , stejně tak jako pozice zastupitelů i radních v tom okresním městě...

Takže si vybírám pouze dle osobností... Apropo to , že někdo vyhláškami zakazuje provoz zahradních restaurací po 22-hé hodině nepokládám za nic levicového. Spíše to pokládám za přirozené....

0 0
možnosti
Foto

R^

Sice na mně se v článku až příliš operuje s pojmy pravice a levice, což se v poslední době stalo velmi zavádějící, protože se pravicovými nazývají politici se silnými bolševickými sklony, ale podstata článku je jasná.

0 0
možnosti
RM

Větší změť nesmyslů než toto jsem už dlouho nečetl ..

0 2
možnosti
Foto

Navzdory současnému stavu společnosti jsem přesvědčena, že se do komunální politiky a politiky obecně ideje vrátit musí. Patří tam.

3 0
možnosti
OU
JB

Mám pro vás řešení. Odstěhujte se do Amazonského pralesa, nebo na nějaký ostrov v Pacifiku a nikdo vás tam regulovat nebude.

1 0
možnosti
DS

Nejsem si tím jistý. Koneckonců i "nepokradeš" a "nezabiješ" jsou regulace trhu...

0 0
možnosti
DS

Co vím, taknašemu pravicovému zastupitelstvu, tvořeném především podnikatelskou elitou našeho města, neunikne jediná příležitost, jak zlepšit životní úroveň mých spoluobčanů a potažmo i mojí skrze městskou kasu.

Jinými slovy:

Zatímco levičáci na radnici podplácejí spoluobčany, pravičáci si z toho rovnou dělají byznys, což ovšem nikoho nepřekvapuje, protože byznys je koneckonců podstata moderní pravice...

2 1
možnosti
Foto

To proto, pane kolego, že si na pravici jen hrají, ale nic takového v nich není.

Nedávno tu jeden kolega psal o jakési radnici (snad Pha 10, nepamatuji se přesně), kde ODS zastupitelky nějak adorovaly svůj program, nebo to, co spáchaly během mandátu, a byla to jedna dlouhá socialistická tiráda k nevydržení.

To, že se ODS (a celý podivný hrozen dalších stran) vydává za pravici je dílem:

A) všech, kteří jsou ještě levější

B) novinářské pohodlnosti a líného nálepkování

C) politické impotence

D) demokratury

5 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2498x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.